خوش آمدید مهمان! | ورود - ثبت نام

روش های درمان آرتروز زانو

روش های درمان آرتروز زانو

درمان های غیرجراحی:

تغییر در روش زندگی

تغییر در روش زندگی شامل کم کردن وزن و تغییر ورزش های بیمار از دویدن به شنا و دوچرخه سواری و کم کردن فعالیت هایی مثل بالا رفتن از پله ها که باعث افزایش درد بیمار گردیده است. اکثر افرادی که دچار آرتروز زانو می باشند(نه همه آنها)دچا ر افزایش وزن بوده و یک کم کردن وزن ساده می تواند فشار وارده به مفاصلی مثل زانو را کم کرده و باعث کاهش درد و افزایش کار کرد بیمار خصوصا” در راه رفتن می گردد.

ورزش

ورزش های خاصی می تواند باعث افزایش محدوده حرکتی ، نرمی مفصل و افزایش قدرت عضلات ران گردد. فیزیوتراپی و ورزشهای خاص اغلب در کم کردن درد و بهبود کارکرد مفاصل موثر می باشد. پزشک و فیزیوتراپ می توانند فیزیوتراپی و ورزشهای خاصی که متناسب با نیاز ها و روش زندگی بیمار باشد را به شما آموزش دهند.

لوازم حمایتی

لوازم حمایتی مثلا”استفاده از یک عصا، کفی ، یا توکفشی های خاصی می تواند به کم کردن درد شما کمک نماید.استفاده از زانو بندهای خاص در مواردی که زانو دچار انحراف باشد با کم کردن فشار برروی قسمت گرفتار می تواند باعث کم کردن درد شما گردد.

درمان های دارویی

درمان های دارویی متفاوتی برای درمان آرتروز زانو وجود دارد. متناسب بودن این داروها باتوجه به نظر پزشک معالج شما با وضعیت شما متغیر می گردد. در ردیف اول داروی ضد درد التهابی ساده مثل آسپرین ، استامینوفن و بروفن می باشد که باعث کم شدن التهاب در درون مفصل می گردد.دسته دیگر، داروهایی هستند که تحت عنوان NSAID یا داروی ضد التهابی غیر از کورتون می باشد که همه این داروها می توانند عوارض جانبی مخصوص به خود را داشته و در همین حال با داروهای دیگری که شما مصرف می کنید تداخل دارویی داشته باشد.

گروه دیگر داروهایی هستند که امروزه تحت عنوان داروهای سازنده غضروف یا همان کلوگوزامینها و کندروآیتین ها نامیده می شوند ، در واقع حاوی مولکولهای پیش ساز غضروف مفصلی بوده و گروهی از محققین معتقدند که در مراحل اولیه آرتروز زانو می تواند کمک کننده باشد .

درمان های جراحی:

اگر آرتروز زانوی شما به درمان های غیر جراحی پاسخ ندهد در این صورت مداخله جراحی مورد نیاز است

Loading...