تحقیقات انجام شده در انگلستان نشان می دهند اپی‌کاتچین موجود در شکلات‌های تلخ با تحریک مکانیسم‌های حفاظتی در مغز، از سلول‌های عصبی محافظت کرده و در هنگام سکته مغزی نیز میزان آسیب‌های وارد شده به مغز را کاهش می دهد. در حقیقت این ماده ارزشمند موجود در شکلات تلخ قادر است در هنگام سکته با تقویت سیگنال های مغزی، تا حد زیادی سلول های عصبی را محافظت نماید.
برای انجام این مطالعه، محققان به تعدادی موش دوز بسیار پایینی از اپی کاتچین (که به طور طبیعی در شکلات تلخ یافت می شود) دادند. 90 دقیقه بعد با قطع موقت جریان خون در مغز موش ها باعث شدند، حالتی شبیه به سکته مغزی در موش‌ها شکل بگیرد. نتایج نشان داد آسیب مغزی در موش‌هایی که پیش از آغاز آزمایش اپی‌کاتچین دریافت کرده‌اند، به مراتب کمتر از موش‌های دیگر بود. یافته ها حاکی از این است که اثر اپی کاتچین غیرمستقیم است و مسیرهای حفاظتی‌ موجود در سلول‌های عصبی مغز را تحریک می کند.
متخصصان امیدوارند بتوانند از این ماده برای کاهش عوارض سکته مغزی، پیشگیری از آلزایمر و اختلالات حافظه در دوره سالمندی استفاده کنند.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد