هزاران نفر از فعالان محیط زیست در اعتراض به پروژه احداث معدن در مرز آلمان و لهستان یک زنجیره انسانی هشت کیلومتری تشکیل می‌دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی RTCC،‌ فعالان محیط زیست با پیوستن به مردم محلی در اعتراض به احداث معدن زغال سنگ در مرز آلمان و لهستان این زنجیره انسانی طویل را در اروپا تشکیل می‌دهند. در صورت اجرای این طرح ساکنان این منطقه مجبور به ترک خانه‌های خود می‌شوند. این زنجیره انسانی دو روستای «گرابیس» در لهستان و «کرکویتز» در آلمان را به هم وصل می‌کند. این دو روستا در صورت اجرایی شدن طرح احداث معدن زغال سنگ با بولدوزر ویران و با خاک یکسان خواهند شد و حدود 6000 نفر از ساکنان این منطقه در معرض آوارگی خواهند بود.

«مری پوکارنین»، رئیس بخش انرژی و اقلیم «صلح سبز» لهستان می‌گوید: این زنجیره انسانی نه تنها در آلمان و لهستان بلکه در سراسر قاره اروپا به وضوح نشان‌دهنده جنبش علیه معادن زغال سنگ است. ما شاهد حضور مردمی از 14 کشور اروپایی هستیم که می‌خواهند با صراحت بگویند عصر استفاده از زغال سنگ به پایان رسیده و اکنون عصر استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر است.

به رغم تاکیدهای فراوان اتحادیه اروپا و توافقات این اتحادیه که این کشورها را ملزم به قطع انتشار آلاینده های دی اکسید کربن کرده اما این دو کشور همچنان به استفاده وسیع از زغال سنگ اصرار می‌ورزند. گفته می‌شود منطقه مرزی «لوسیتیا»، بزرگترین منبع زغال سنگ در اروپا را در خود جای داده است. صنعت معدنکاری 33 هزار و 500 فرصت شغلی در شرق آلمان فراهم کرده و یک چهارم برق این کشور نیز از سوخت زغال سنگ تامین می‌شود.

در همین حال در لهستان نیز پس از آنکه معادن گاز این کشور با کاهش روبرو شد، شرکت ملی برق این کشور (PGE) مجددا به استفاده از سوخت زغال سنگ روی آورده است. این کشور 90 درصد از برق مورد نیاز خود را با استفاده از زغال سنگ تامین می‌کند.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)