استفاده از غذاهای کبابی، غذاهای مانده، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و ارتباطات جنسی محافظت نشده از عوامل تهدید کننده و شیوع انواع سرطان هاست. در صورتی که رعایت تمامی ضوابط بهداشتی از جمله خودمراقبتی و چکاب مداوم انجام شود براحتی می توان از سرطان ها پیشگیری کرد.

استفاده از سیگار، مواد مخدر و الکل را عاملی برای افزایش ابتلا به انواع سرطان ها است.

فراد باید نسبت به انجام آزمایش های سالانه توجه ویژه داشته باشند و در صورت وجود علائمی مانند گیر کردن غذا در مسیر غذایی، هر نوع خونریزی غیرطبیعی از بینی، مقعد، مجاری ادرار و واژن و وجود توده در صورتی که در مدت یک ماه از بین نرود به پزشک مراجعه کنند و این نوع علائم را کوچک نشمارند.

بسیاری از سرطان ها در صورت تشخیص زودرس قابل درمان است، اما متاسفانه در جامعه ما زمانی افراد مبتلا به سرطان به پزشک مراجعه می کنند که بیماری پیشرفته شده و پزشک تنها به دنبال کاهش درد بیمار در زمان زندگی فرد است.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)