20 آذر 1392
محققان امریکایی ارتباط بین رژیم غذایی و افسردگی را مورد بررسی قرار دادند. نتایج آنها حاکی از این بود که افسردگی در بسیاری از جنبه ها مشابه بیماری قلبی است. هر دو این بیماری ها با التهاب، اختلال در عملکرد اندوتلیال (سلول های پوشاننده دیواره عروق) و عدم تعادل چربی های بدن همراهند.
همچنین رژیم غذایی سرشار از چربی های ترانس یکی از علل ایجاد کننده این بیماری ها به شمار می رود.
محققان اظهار داشتند که فست فودها خطر افسردگی را افزایش داده در حالی که رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از سبزیجات، میوه ها، ماهی و روغن زیتون است، احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.
به طور قطع نمی توان رژیم غذایی را مسئول بروز افسردگی دانست اما از آن جایی که اغلب بیماران افسرده رژیم غذایی مناسبی ندارند، اصلاح عادات غذایی می تواند به بهبود علایم افسردگی کمک کند.