بنا به گزارش بیزنس اینسایدر 11 کشوری که در ادامه به آنها پرداخته خواهند شد از جمله کشورهایی هستند که طبق این آمار بازار کار و استخدام در آنها رونق بیشتری دارد.

بهترین کشورها برای پیدا کردن کار

شرکت‌هایی از 43 کشور در پاسخ به تحقیقی پیش بینی کردند تعداد کارکنان آنها به شدت افزایش خواهد یافت و این رویه بخصوص در آسیا و اروپای شرقی توسعه پیدا خواهد کرد.
طی یکسال گذشته دنیا با تحولات سیاسی ،‌اجتماعی و فرهنگی بسیاری روبه‌رو شد. در این بین اما وقایع سیاسی نقش به مراتب پر رنگ‌تری در تغییراتی داشتند که درست یا غلط به بازار کار جهانی تحمیل شدند. در این دوره زمانی، انگلیسی‌ها به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند، دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا شد ، و پوپولیسم اروپا و امریکا را درنوردید. در همین مسیر شرایط کاری برای بسیاری از کمپانی‌های مطرح در جهان تغییر کرد چه اینکه آنها شرکت‌های خود را در برابر انواع و اقسام تحولاتی دیدند که شاید پیش از این هرگز پیش بینی‌اش را نمی‌کردند.
به عنوان مثال Brexit (خروج فرضی یا بالقوه انگلستان از اتحادیه اروپا) سبب شد کمپانی‌ها در لندن و اسکاتلند روال استخدام کارمند را نسبت به سایر دیگر نقاط جهان آهسته‌تر پیش ببرند.
با این حال این رویه یک جزر و مد است. بر اساس آخرین بررسی چشم انداز اشتغال گروه من پاور (ManpowerGroup Employment) که در همین ماه منتشر شد، شرکت‌هایی از بین 39 تا 43 کشور در پاسخ به این تحقیق، پیش بینی کردند تعداد کارکنان آنها به شدت افزایش خواهد یافت و این رویه بخصوص در آسیا و اروپای شرقی توسعه پیدا خواهد کرد.
بنا به گزارش بیزنس اینسایدر 11 کشوری که در ادامه به آنها پرداخته خواهند شد از جمله کشورهایی هستند که طبق این آمار بازار کار و استخدام در آنها رونق بیشتری دارد.

 

نیوزلند ۱۳ درصد

این کشور بالاترین رتبه‌ها را در شاخص‌های مختلف رنکینگ کیفیت زندگی از آن خود کرده است. نیوزلند در سال‌های اخیر انتخاب بسیاری از خانواده‌ها برای زندگی بوده است.

 

گواتمالا ۱۳ درصد 

اقتصاد این کشور با تسلط بخش خصوصی در جریان است که حدود 85 درصد از آن به تولید ناخالص ملی مربوط می‌شود. به این ترتیب شرکت‌ها به سرعت به دنبال گسترش تعداد کارکنان خود برای سه ماهه آینده در این کشور هستند.

 

بلغارستان ۱۳ درصد

این کشور طی چند سال گذشته رشد اقتصادی سریعی را تجربه کرده است از همین رو شرکت‌ها در این کشور به دنبال گسترش تعداد کارکنان خود بخصوص در بخش‌های ویژه‌ای مانند خدمات حرفه‌ای همچون استخراج معادن یا همان معدن کاری هستند.

 

هنگ کنگ ۱۴ درصد

اگر چه این کشور یکی از گران‌ترین مناطق جهان برای زندگی است اما یک قطب اقتصادی در آسیا محسوب می‌شود. همچنین هنگ کنگ به عنوان دروازه‌ای برای خدمات مالی در سرزمین چین به حساب می‌آید.

 

رومانی ۱۶ درصد

این کشور انتخابی برای کمپانی‌هایی است که به دنبال گستردگی خود در اروپا هستند چه اینکه هزینه‌های زندگی در آن پایین و به تبع آن دستمزدها هم نسبتا پایین است ، در عین حال کیفیت زندگی به اندازه کافی مناسب است.

 

ایالات متحده امریکا ۱۷ درصد

حالا که انتخابات ریاست جمهوری در امریکا به سرانجام رسیده،‌ کمپانی‌ها در این کشور دوباره به سرعت به دنبال استخدام نیروی انسانی هستند.

 

مجارستان ۱۷ درصد

مجارستان یکی از ارزان‌ترین کشورها در زمینه هزینه‌های زندگی در اروپا محسوب می‌شود و بازار کار در این کشور شناور است.

 

هند ۱۸ درصد

هند از جمله کشورهای در حال توسعه‌ای است که روند پیشرفت آن به سرعت در حرکت است. همچنین استخدام نیروی کار در این کشور در قسمت‌های مختلف ادامه دارد که از جمله آنها می‌توان به بخش‌های خدمات حرفه‌ای و تولیدی اشاره کرد.

 

اسلوونی ۲۲ درصد

در حالیکه کارفرمایان در اروپای غربی با اعتماد به نفس کمتر و احتیاط نسبت به دیگر مناطق این قاره درباره مقوله استخدام اقدام می‌کنند ، در اروپای شرقی کمپانی‌ها به دنبال استخدام نیروی انسانی در بخش‌هایی مانند تکنولوژی هستند.

 

ژاپن ۲۳ درصد

یکی از قویترین سیستم‌های استخدام در میان کسب و کارها به همین کشور ژاپن تعلق دارد. ژاپنی‌ها از این ویژگی به لطف فرهنگ سازمان یافته پر جنب و جوش خود در مناطق مختلف مانند توکیو بهره‌مند هستند.

 

تایوان ۲۴ درصد

این کشور آسیایی به عنوان یکی از بهترین مناطق برای مهاجران جهت پیشرفت در حرفه به حساب می‌آید و خیلی سریع در حال تبدیل شدن به قطب تکنولوژی و سرمایه‌گذاری‌های مالی در این قاره است.