خوش آمدید مهمان! | ورود - ثبت نام

بر شانه بزرگان: دیو توماس

بر شانه بزرگان: دیو توماس

دیو توماس (Dave Thomas) (1932-2002) یک بازرگان و نیکوکار آمریکایی و بنیان‌گذار و مدیرعامل رستوران‌های زنجیره‌ای Wendy’s بود. او را همچنین به دلیل بازی در بیش از ۸۰۰ تبلیغ این رستوران زنجیره‌ای از سال ۱۹۸۹ تا ۲۰۰۲ می‌شناسند که در تاریخ تلویزیون از هر بنیان‌گذار دیگری بیشتر بوده است.

[phl style="3"]ورود به صنعت رستوران[/phl]

دیو توماس اولین شغل خود را در ۱۲ سالگی در The Regas، رستورانی در ناکسویل تنسی، بر عهده گرفت، اما کمی بعد بر سر یک مشاجره با رئیسش شغل خود را از دست داد. وی در سن ۱۵ سالگی همراه پدرش به فورت وین ایندیانا نقل‌مکان کرد و در رستوران Hobby House مشغول به کار شد که خانواده کلاس (Klaus) مالک آن بودند. زمانی که پدرش تصمیم گرفت مجدداً نقل‌مکان کند، دیو تصمیم گرفت در فورت وین بماند و از مدرسه انصراف داد تا تمام وقت در رستوران کار کند. وی در سال ۱۹۵۰ هنگام وقوع جنگ کره به ارتش آمریکا پیوست و در ارتش به کار آشپزی پرداخت. در سال ۱۹۵۳ پس از ترخیص از ارتش، توماس به فورت وین و Hobby House بازگشت.

کی‌اف‌سی (Kentucky Fried Chicken)

در اواسط دهه ۱۹۵۰، بنیان‌گذار کی‌اف‌سی کلنل هارلند سندرز به فورت وین آمد تا تلاش کند به رستوران‌داران آن منطقه امتیاز کی‌اف‌سی را بفروشد.

در ابتدا توماس که سرآشپز رستوران شده بود و کلاس‌ها پیشنهاد سندرز را نپذیرفتند؛ اما با اصرار کلنل سندرز سرانجام خانواده کلاس به رستوران‌های کی‌اف‌سی پیوستند و بعدها صاحب چندین رستوران دیگر کی‌اف‌سی شدند. طی این مدت، توماس با سندرز در پروژه‌های بسیاری در زمینه افزایش سودآوری کی‌اف‌سی و شناساندن برند آن کار کرد. پیشنهادهای پیاده‌سازی شده توماس به سندرز عبارت‌اند از: ظرف مرغ مخصوص کی‌اف‌سی (برای ترد نگاه‌داشتن مرغ)، کاهش تعداد آیتم‌های منو، تمرکز بر روی یک غذای مخصوص. توماس همچنین به سندرز پیشنهاد داد تبلیغاتی با بازی خود بسازد.

در اوایل دهه ۱۹۶۰، توماس از سوی خانواده کلاس به کلمبوس، اوهایو رفت تا کمک کند وضعیت چهار رستوران کی‌اف‌سی که دچار